Lütfü Türkkan'ın Şehit Yakınına Hakaret Ettiği İleri Sürüldü

TAKİP ET

Akşener'in Bingöl ziyaretinde bir şahıs 'Bu kadın beni mahkemeye verdi, ben ceza almışım. Şuan cezaevine gireceğim" diye bağırdı.

Akşener'in Bingöl ziyaretinde bir şahıs “Bu kadın beni mahkemeye verdi, ben ceza almışım. Şuan cezaevine gireceğim" diye bağırdı. Lütfü Türkkan'ın "İyi de neden hakaret ediyorsun?" diye sorması üzerine şahıs şehit yakını olduğunu, Akşener'in HDP'ye destek verdiğini ileri sürdü.

Bingöl'ü ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e bir vatandaş, kendisini mahkemeye verdiğini iddia ederek , “Bu kadın beni mahkemeye verdi, ben ceza almışım. Şuan cezaevine gireceğim” dedi.

Tepkisini sürdüren vatandaşa Lütfü Türkkan, "İyi de neden hakaret ediyorsun?"  diye sordu. "Hakaret etmedim, küfür etmedim. Bir de utanmadan halktan oy istiyorsun” diyen vatandaş, Akşener'in korumaları ve güvenlik güçlerince bölgeden uzaklaştırıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Türkkan, "Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener'e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez 'ağır küfür etti' diye yayınlamışsınız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra esnafları ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener, “Ben 23 aydır esnaf geziyorum. Şehir şehir ve burada biz partimizi övüp propaganda yapmıyoruz. Başka partileri yermiyoruz. Özne sizsiniz, beni takip eden basın mensupları kanalıyla da dertlerinizi önce kamuoyuna, sonra ben konuşmama, milletvekili arkadaşlarımız soru önergesi, kanun teklifi gibi kamuoyuna mal ediyoruz. Size dikkat çekmek gibi bir sistemimiz var. Yani özne de ses de sizsizsiniz” şeklinde konuştu.

lütfü türkkan akşener bingöl şehit yakını iyi parti