Maaşlar Yatmayınca CHP'li Vekil: Devlet İflas Etti de Bizim mi Haberimiz Yok?

TAKİP ET

Zonguldak, Edirne ve Sakarya'da sağlık çalışanlarının maaşının yatırılmaması hakkında CHP'li Demirtaş açıklama yaptı.

Zonguldak, Edirne ve Sakarya şehirlerinde çalışan aile hekimleri ile aile sağlı merkezlerinde görev yapan ebe, hemşire ve görevlilere 15 Aralık 2020 tarihinde yatması gereken maaşlarının henüz yatırılmadığını belirten CHP Zongulda Milletvekili Ünal Demirtaş, “Devlet iflas etti de bizim mi haberimiz yok?” dedi.

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Cumhuriyet Halk Partisi Grubu Sözcüsü Ünal Demirtaş, Zonguldak, Edirne ve Sakarya’da Aile Hekimleri ile Aile Sağlığı merkezi çalışanlarına maaşlarının yatırılmadığını açıkladı.

Konuya yönelik bir basın açıklaması gerçekleştiren Demirtaş, “Devlet memuru olup da maaşın yatırılmadığı şikayetini hiç almamıştım. Devlet iflas etti de bizim mi haberimiz yok?” diye konuştu.

Kendisine çok sayıda kişinin ulaştığını fiade eden Demirtaş, şunları söyledi:

“Şimdiye kadar farklı pek çok sorun tarafıma iletildi. Ancak devlet memuru olup da maaşın yatırılmadığı şikayetini hiç almamıştım. Seçim bölgem olan Zonguldak’ta, Edirne’de ve Sakarya’da Aile Hekimlerimize ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına ayın 15’inde yatması gereken maaşları yatırılmamış. Devlet iflas etti de bizim mi haberimiz yok.”

ünal demirtraş chp zonguldak edirne maaş sakarya sağlı çalışanı maaş yatırılmadı devlet iflas etti