Madrid'e Gitmek İsteyen Ruslar Mardin'e Gitti: Uçaktan İnince Anladılar

TAKİP ET

İspanya'nın başkenti Madrid'e gitmek isteyen Rus turistler yanlışlıkla Mardin'e gitti. Turistler Mardin'e geldiklerini uçaktan inince anladılar.

HaberTürk'ten Veysi İpek'in haberine göre bir gruo Rus turist, İspanya'nın başkenti Madrid'e gitmek üzere bir turizm acentasıyla anlaştı.

Fakat acentanın yanlışlıkla bileti Madrid değil Mardin için kesmesiyle Rus turistler kendilerini Mardin'de buldu. Hataya rağmen hemen geri dönmeyen turistler tatillerinin ilk gününü Mardin'de geçirerek Madrid'e uçtu.

Olayı anlatan turizmci Bekir Falay, "Rusya’dan bir talep geliyor Madrid’e gitmek üzere. Oradaki acente Madrid yerine İstanbul aktarmalı Mardin biletini kesiyor. Müşteriler Mardin’e geldiklerinde beklemedikleri bir sürprizle karşılaşıyorlar ve hayret içinde kalıyorlar. Biz turistleri bu karışıklığa rağmen çok iyi ağırladık. Çok güzel bir gün geçirdiler" ifadelerini kullandı. 

Olaya ilişkin konuşan Mardin Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Aslan Paşaoğlu ise Rus turistlerin şaşırmalarına rağmen Mardin'i çok beğendiklerini açıkladı.

İlk günü Mardin'de geçirdikten sonra uçağa binen turistler Madrid'e seyahat etti.

madrid gitmek isteyen ruslar rus turistler mardin gitti uçaktan inince anladılar