Magandalık, Bekçilerin Eliyle Meşruiyet Kazanıyor: Vatandaşı Yine Darbettiler

TAKİP ET

İktidarın verdiği yetkiyle magandalıklarını meşru bir kisveye büründüren birtakım bekçiler, vatandaşlarımıza şiddet uygulamaya devam ediyor. Vasıfsızlıklarını gizlemek için kendilerine "Gece Kartalları" denmesini talep eden bu takım, gece gündüz demeden magandalık peşinde koşuyor yahut sosyal medya hesapları için abuk sabuk videolar çekme derdine düşüyor.

İktidarın olağanüstü yetkilerle donattığı bekçiler, bir kez daha vatandaşa uyguladıkları şiddet görüntüleriyle gündeme geldi.

Twitter’da Tolga Özçelik adlı bir kullanıcı tarafından paylaşılan videoda 4 bekçinin, yere yatırdıkları bir vatandaşımıza şiddet uyguladığı görülüyor. Bekçilerden biri, yere yüz üstü yatırdıkları vatandaşımızın sırtına yumruklarıyla sert darbeler indiriyor.

Bu sırada şiddete tanık olup olay yerine yaklaşan başka bir vatandaşımız da bekçilerin şiddetinden payını alıyor. Yerde yatan vatandaşın sırtına yumruklar indiren bekçi, ayağa kalkarak bu defa diğer vvatandaşımızın üzerine yürüyor. Sebepsizce bağırarak küfür eden ve vatandaşı bölgeden uzaklaşmaya zorlayan bekçi, ardından bir de tekme savuruyor. Bekçi, tekme savurduğu sırada bekçiliğin şanı ve en önemli alameti olan cep telefonunu düşürüyor.

Telefonu düşürmenin verdiği hırsla aynı bekçi, biraz önce kovduğu vatandaşın peşinden gidiyor. Ardından bir bekçi daha yerde darbedilen vatandaşın başından ayrılarak o tarafa doğru yöneliyor. Bu bekçinin, diğer bekçiye de arkasından gelmesi için "Yusuf" diye bağırdığı duyuluyor.

3 bekçi görüntüden çıktıktan sonra ise 3 el silah sesi duyuluyor.

Videoyu paylaşan Tolga Özçelik, olayın İstanbul’da, gece saatlerinde yaşandığını belirtti. Bekçilerin, vatandaşımızı yere yatırdığı yerde "Grand Anatolia Hotel" tabelası göze çarpıyor. Grand Anatolia Hotel, İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunuyor.

Bekçi Bekçi terörü bekçi şiddeti maganda magandalık İstanbul Fatih Grand Anatolia Hotel Gece kartalları TikTok bekçi bekçi videosu darp vatandaşı darbetti