Mahalle Sakinleri Ağlamalarına Uyandı: Samsun'da Genç Bir Kız Erkek Arkadaşı Tarafından İstismar Edildi

TAKİP ET

Samsun'un Bafra ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi.

Samsun'un Bafra ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi.

Olay dün Bafra'nın İshanlı Mahallesi Hızır Sokak üzerinde bahçeli müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah 6.30 sıralarında genç bir kız sokak üzerinde yalın ayak ağlarken mahalles sakinleri tarafından görüldü. Kızın yanına giden mahalleliler, olayı öğrenmeye çalıştı. Yüzünde ve boyun kısmında şişlikler olan 18 yaşlarındaki genç kız sevgilisi kendisi gece ağabeyi ile birlikte olmaya zorladığını söyledi. Mahalle sakini hemen güvenlik güçlerine haber verdi. 

Mahalle sakinleri evde daha önceleri Suriyeliler kaldığı için olayı onların yaptığını düşündü ve olay bu şekilde yayıldı. 

Olay yerine gelen polis ekipleri 4 şüpheliden 1'ini gözaltına aldı.

Ev sahibi yaşananları şu şekilde anlattı:

Suriyeliler Türkiye'ye ilk geldiklerinde evimi onlara kiraya vermiştim, daha sonra çıkan sorunlar üzerine evden çıkardım. Şu anda hiç bir yabancı evimde kalmıyor. Evi başka bir karı kocaya kiraya verdi. Evde kiracı olan karı koca başka bir eve taşınmak için arkadaşlarından yardım istemişler. Yardım üzerine eve gelen arkadaşları o akşam evde kalmışlar ve ancak kız arkadaşlarını da çağırmışlar. Hep beraber evde sabahlamışlar.

Sabah kızlardan biri sapık diye ağlayarak evden çıkmış. Bana da diğer kiracım söyledi. Hemen polise haber verdik. Evden çıkma anı güvenlik kameralarına da yansımış Olay ile ilgili başka bir bilgim yok

samsun bafra suriyeli tecavüz