Makina Mühendisleri Odası Yöneticisi, Tartıştığı Taksiciler Tarafından Bıçaklandı

TAKİP ET

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyesi A. Ö., köprü ücreti nedeniyle tartışma yaşadığı taksiciler tarafından bıçakla yaralandı.

İstanbul Taksim’den Anadolu yakasına gitmek üzere bindiği takside köprü ücreti tartışması yaşayan MMO İstanbul Şube yöneticisi A.Ö., taksici ve arkadaşları tarafından bıçakla yaralandı. 

Dün akşam İstanbul Anadolu yakasında bulunan evine gitmek için Avrupa yakasındaki Taksim’den taksiye binen A.Ö., bindiği taksinin şoförü ile köprü ücreti üzerinden tartışma yaşadı. Ö., Mecidiyeköy bölgesinde tartışma yaşadığı taksici ve çağırdığı taksiciler ile arkadaşları tarafından darp edildi, bacağından bıçakla yaralandı.

BirGün’e konuşan A.Ö., “Dün gece Mecidiyeköy'de bir taksici ile yaşadığım köprü ücreti tartışması sonucunda çağırdığı başka taksiciler ve arkadaşları beni darp ederek bacağımdan bıçakla yaraladılar. Bu ülkede can güvenliğimizin olmadığını çok daha iyi anlamış oldum” dedi ve “Bunların çetecilik yapması, insanların canına kast etmesi kimse için kabul edilebilir bir durum değil. İktidarın yarattığı bu zorbalık düzeni toplumun belli kesimlerine sirayet etmiş durumda. Haksızlığa itiraz eden herkes tehdit ediliyor” ifadelerini kullandı.

A.Ö., sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.


Taksi İstanbul Taksiciler Esnaf Odası makina mühendisleri odası istanbul köprü ücreti