Malatya'da İYİ Parti İl Başkanlığı Binasına Saldırı

TAKİP ET

Malatya'da İYİ Parti İl Başkanlığı'nın bulunduğu binaya sopalı saldırı yapıldı.

Sabah karşı Kavaklıbağ Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Vahap Ş. adlı şahıs İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı'nın da bulunduğu iş merkezinin önüne geldi.

Yanındaki sopayla iş merkezinin girişindeki camların üzerinde bulunan İYİ Parti görsellerine vurmaya başlayan Vahap Ş., binanın girişindeki camları kırdı.

Daha sonra Vahap Ş., olay yerinden kaçarak uzaklaşırken gürültüyü duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bölgede inceleme yapan ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarından saldırıyı düzenlediğini tespit ettiği Vahap Ş.'yi yanındaki sopayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Ayrıca, mahallede yaşayan bir kişinin cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde, Vahap Ş.'nin "Bu mahallede terörist olamaz. Bu mahalleyi terk edin" diye bağırarak camları kırdığı görüldü. 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, "Dün gece AKP li sarhoş bir serseri partimize saldırıda bulunmuş ve giriş camlarını kırmıştır. Bu saldırılar bizleri yıldıramaz. Akp nin sarhoş ve ayyaşları ile ugraşacak zamanımız yoktur. Ancak bu eylemlerin sorumlusunun iktidar olduğunun farkındayız. Gereğini millet yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Vahap Ş.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

vahap ş iyi parti malatya malatya il başkanlığı bina saldırı sopalı camları kırdı kırıldı camlar logolar resimler bina giriş iş yeri polis yakaladı gözaltı bu mahallede terörist olamaz