'Mama Lobisi' Bir Vatandaşın Kabusu Oldu: Taciz, Tehdit, İftira

TAKİP ET

Bir vatandaş sosyal medya hesabından, 'hayvansever' olduğunu iddia eden mama lobisi yüzünde başıboş köpeklerden dolayı dışarı çıkamadıklarını, bu kişiler tarafından tehdit, taciz edildiklerini ve iftiraya maruz kaldıklarını görüntüler ile birlikte paylaştı.

Bir vatandaş sosyal medya hesabında yaptığı açıklama ve paylaştığı görüntüler ile skandal iddialarda bulundu. 

Ahmet Yılmaz isimli vatandaş, kendilerini 'hayvansever'lik ile maskeleyen mama lobisinin yüzünden sokaktaki başıboş köpeklerin saldırıları sebebiyle dışarı bile çıkamadıklarını ifade etti. Yılmaz, aynı zamanda bu kişiler tarafından uğradığı iftira yüzünden 9 ay hapis cezası aldığını belirtirken, takip, tehdit ve taciz edildiğini de yaptığı açıklamada görüntü kayıtları ile ileri sürdü. 

Ahmet Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

''Merhaba sevgili arkadaşlarım, yaklaşık 1 yıl kadar önce anlattığım sorunlar ne yazık ki artarak devam etti. Mama lobilerinin yüzünden insanlar her gün köpek saldırısına uğruyor. durum o kadar kötü ki başıboş köpek çetesi yüzünden kapı dışına çıkamıyoruz.

Daha önce atılan tivitlere sinirlenen R.E. ve ailesi tarafımdan şikayetçi olmuş ve evini basarak ölümle tehdit ettiğimden bahsetmiş. Kadının beyanı esas kabul edildiği için ara bulucu atanmış ara bulucudan belirli markadan büyük miktarda köpek maması alınma şartı koşuldu.

Mama lobisine papuç bırakmayacağımızı söylemiştik. Hakime hanım komik bir uzaktan yargılama ile 9 ay hapis cezası vererek tüm şahitlerimizi ve delillerimizi yok saydı. Bunun üzerine apartman sakinlerinden imza ile güvenlik kamerası taktırdık. Fakat eşim ve kızım yanımda olmadığı zamanlar E.E. kapıma geliyor, dışarıda ise takip ve taciz ediliyorum. Yeni bir iftira kumpası peşinde olduklarını düşünüyorum. Evimizin içeriden ve dışarıdan E.E. ve kimliği belirsiz kişilerce resimleri çekildi. Ailemin zarar görmesinden endişe ediyorum. Gerekli şikayetler yapıldı.

Bakın arkadaşlar bu insanlar gerçekten hayvan sever değiller. Kirli oyunlar oynanıyor. Videoda bazı kopekleri besleyen E.E. bazılarını ise taşlayarak uzaklaştırıyor. Yaptığımız her şikayet karşılıksız kalıyor. Apartman içerisinde köpek besletilmeye devam ediliyor.

Site sakinlerince defalarca imzalar topladık fakat tüm başvurularımız sonuçsuz kaldı. 3 kişinin koca bir mahalleye zorbalık yapması akıl alır gibi değil. Açıkça suç işliyorlar ve suç işlemekten korkmuyorlar. Organize bir kötülük ile karşı karşıyayız. Bu konuda yardımınıza ihtiyacımız var.''

 

mama lobisi başıboş köpek köpek sorunu tehdit takip taciz iftira başıboş köpek sorunu