Mamak Belediye Meclisi'nde AKP'li Üyeden AKP'li Başkan Köse'ye Usulsüzlük Suçlaması

TAKİP ET

AKP'li Mamak Belediye Meclisi'nde AKP'li üye Esra Yılmaz, AKP'li Belediye Başkanı Murat Köse'ye usulsüzlük suçlamasında bulundu.

Ankara, Mamak Belediye Meclisi toplantısında konuşan Meclis Üyesi Esra Yılmaz, AKP'li Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'ye yönelik dikkat çekici eleştirilerde bulundu.

Esra Yılmaz konuşmasında "Dün de, bugün de, yarın da Gönül Çarşısı için söylediğim her sözün, yaşadığım her şeyin arkasındayım. Mamak Belediyesi'nde AKP'ye bunca yıl emek veren kardeşlerimiz sudan sebeplerle işten atılıyorsa, Mamak'ımızın garibinin, mağdurunun, kimsesizin vebali omuzlarımızdaysa, hala akraba çeteniz kimi isterse Belediye'de o çalışıyorsa..." dedi. Bu sırada oturumu yöneten başkanvekili Esra Yılmaz'ın sözünü kesti.

AKP'liler Dayanamayıp Sözünü Kesti

Esra Yılmaz'ın başkanvekiline itiraz etmesinin ardından AKP Grup Başkanvekili, Yılmaz'a seslenerek "Esra Hanım kendinize gelin, bunlar özel meseleler. (Başkan Köse'yle) Aranızda konuşun" dedi.

Konuşmasının ardından Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Yılmaz, Belediye Başkanı Murat Köse'yi etiketlediği paylaşımında "Sayın Murat Köse, bugün meclis toplantısı canlı yayınını neden vermediniz?" diye sordu. Yılmaz bir diğer paylaşımında ise "Büyükşehir Meclis toplantısında şahsıma 'Kullanın O Kadını' diyecek kadar ileri gittiğiniz, Kadın Belediye Meclis Üyenizin söylediklerini dinlemenizi isterdim" ifadelerini kullandı.

mamak belediyesi belediye meclisi üyesi akpli üyeden başkan murat köse usulsüzlük suçlaması