Manavgat Yangınında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 8'e Yükseldi

TAKİP ET

Manavgat yangınında yaralanan ve hastaneye kaldırılan Hüseyin Gömes hayatını kaybetti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan ve 10 günün sonunda söndürülebilen orman yangınında alevlerin arasında kalan Hüseyin Gömes, tedavi edilmek üzere kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen Gömes, vücudunun yüzde 80'inin yanması üzerine Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Vücudunda ikinci derece yanıklar oluşan Gömes, yapılan ilk müdahalenin ardından yanık tedavisi almak için sevk edildiği Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde kalp krizi geçirdi. Gömes'in cenazesi Ilıca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yangını Çıkardığı İddia Ediliyordu

Gömes'in Yeniköy'deki yangını çıkaran kişi olduğu iddia ediliyordu. Ayrıca hastanede nöbet tutan jandarma görevlileri, Gömes'in kendilerine, “Mezarlığa doğru motosikletle giderken yol kenarında duran 3-4 kişiden sigara istedim. Bu sırada ileriden dumanı görünce bakmaya gittim. Ateşin olduğu yerin diğer tarafına geçtim, bu sırada ateş büyüdü. Motosikletle kaçmak isterken her tarafım yandı. Ben hiç ateş yakmadım" dediği öğrenildi.

antalya manavgat yangın hüseyin gömes öldü 8 kişi