Manavgat Yangınında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı Çoğalıyor

TAKİP ET

Manavgat'ta çıkan yangında Hasan Ali Yüksel'in ardından 2 kişinin daha yaşamını yitirdiği belirlendi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan yangının bilançosu ikinci günde ortaya çıkmaya başladı. Bölgeyi çevreleyen yangınların ev ve iş yerlerine verdiği hasar günün ağarmasıyla ortaya çıkarken yangında mahsur kalarak yaşamını yitiren kişiler de tespit edilmeye başlandı. 

Bugün sabah saatlerinde Akseki ilçesine bağlı Kepezbeleni Mahallesi'nde mahsur kalan  82 yaşındaki Hasan Ali Yüksel'in öldüğünün öğrenilmesi üzerine yangınlar sebebiyle 2 kişinin daha yaşamını yitirdiği belirlendi. 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2 vatandaşın daha hayatını kaybettiğini duyurduğu açıklamasında "Maalesef Antalya Değirmenli Mahallesi Delioğlanlı mevkisinde ikamet eden Osman Gardaş ve Şehri Gardaş'ı kaybettik. Başımız sağ olsun. Ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Büyük Hasar Gördü

Doğal güzelliğiyle görenleri büyüleyen Manavgat'ın son hali olayın ciddiyetini ortaya koydu. Yanan ormanların içinde bulunan hayvanlar ve yangının sıçradığı bölgeler kül oldu. 

 

antalya sayısı çoğaldı osman gardaş şehri kardeşler öldü manavgat akseki kepezbeleni orman yangını 1 ölü hasan ali yüksel volkan hülür