Manavgat Yangınında Şüphe Çeken Detay: İçinde Bulundukları Evleri Yanarken Kapıları Kilitliydi

TAKİP ET

Manavgat'a kadar ulaşan orman yangınlarında evlerinde hayatını kaybeden Osman ve Şehri Kardaş çiftinin yangın esnasında kapılarının kilitli olduğu ortaya çıktı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 gündür kontrol alınamayan yangın nedeniyle evlerinde yanarak hayatının kaybeden Osman ve Şehri Kardaş çiftinin evlerinin kapısının yangın esnasında kilitli olduğu ortaya çıktı.

İlçenin Delioğlan mevkiindeki evinde oturan babası Osman Kardaş'ın kendisini aradığını ve "Yangın evin etrafını sardı, yetiş" belirten Deniz Kardaş "Hemen gelmeye çalıştım. Yollar kapalıydı. İtfaiyeyi aradım. Gelemedim. En sonunda gelip baktığımda her yer kül olmuş. Babam ve annem içeride yanmış" diye konuştu.

Anne ve babasının yangın esnasında evlerinin içine neden girdiğini anlayamadığını belirten Deniz Kardaş, "Koyunları çıkartmaya çalışmışlar. Ağaçlar yanınca korkudan içeri saklanmışlar. Biri mutfağa diğeri ise tuvalete saklanmış. İkisi de orada yanarak can vermiş" ifadelerini kullandı.

Yangında evlerinin kapıları kilitli olan ve evleri içinde can veren Kardaş çiftinin ölümünün şüpheli bulunması nedeniyle Manavgat Cumhuriyet Savcılığı, çift için otopsi istedi.

Kardaş çiftinin cansız bedenleri otopsi işlemlerinden sonra defnedilecek. Manavgat'ı vuran orman yangınında Kardaş çifti dahil 3 kişinin yaşamının yitirdiği bildirildi.

Manavgat Yangınında Kahreden Detay Evleri Yanarken Kapıları Kilitliydi