Manavgat'taki Yangında Çiftliği Yanan Tuğba Özay Felç Geçirdi

TAKİP ET

Tuğba Özay, Manavgat'taki yangının çiftliğine sıçradığını öğrendikten sonra üzüntüye dayanamayarak felç geçirdi.

Dün öğle saatlerinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde yangın çıktı. 4 ayrı noktada çıkan yangınlar şehri çevreleyerek korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. 5 mahallenin boşaltıldığı ve bir kişinin hayatını kaybettiği yangında ev ve iş yerleri de hasar gördü. Yangının sıçradığı yapılardan birisi de eski manken, oyuncu ve şarkıcı Tuğba Özay'ın çiftliği oldu.

Yangının çiftliğine sıçradığı öğrenen Özay, sosyal medya hesabı üzerinden yardım çağrısında bulundu. ''Ne olur bize yardım edin'' diyerek çektiği videolarda çaresizliği görülen Özay, Manavgat'a gitmek üzere yola çıktı.  Özay, Manavgat'a gitmek üzere çıktığı yolda videolar çekerek sosyal medya hesabında paylaşım yapmaya devam etti. Ancak üzgünlüğünü her fırsatta dile getiren ve göz yaşlarına boğulduğu görülen Özay, yaşadığı acıya dayanamayarak felç geçirdi.

Eski manken Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Ben felç geçirdim arkadaşlar. Çiftliğimiz evimiz her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum, destek istiyorum. Yandı her yandı. Kollarım ve hiçbir yerim tutmuyor" şeklinde konuştu.

Yardım çağrısında bulunmayı sürdüren Özay, "Yanıyoruz, çiftliğimiz yanıyor her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyun. Manavgat'a yetişmeye çalışıyorum. Yangı uçaklarına daha çok yer verin. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Çiftliğimiz, evimiz, köyümüz her yer yanıyor. Hiçbir yerim tutmuyor. Daha çok uçak lazım. Bütün yetkililer ne olur gelin" dedi.

Felç Geçirdiğini Söylediği İçin Linç Edildi

Evini ve çiftliğini kaybeden Özay'ın bu duruma dayanamayarak felç geçirmesi bile sosyal medya zorbalarını rahatsız etti. Acısını paylaşan Özay, takipçileri tarafından 'şov yapmakla' suçlandı.

antalya manavgat orman yangını tuğba özay eski manken felç geçirdi çiftlik ev yangı linç edildi