Mansimov'un Ermeni Ortağına 130 Yıl Hapis Cezası Verildi

TAKİP ET

FETÖ terör örgütü üyeliği iddiası ile cezaevinde tutuklu bulunan iş adamı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu'nun ABD'de tutuklu olan Ermeni ortağı Levon Termendzhyan'ın 130 yıl ceza aldığı öğrenildi

FETÖ terör örgütü üyeliği iddiası ile cezaevinde tutuklu bulunan iş adamı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu'nun ABD'de tutuklu olan Ermeni ortağı Levon Termendzhyan'ın 130 yıl ceza aldığı öğrenildi.

Mübariz Mansimov Gurbanoğlu ortağı olan Noil Energy Yönetim kurulu Başkanı Levon Termendzhyan ile Washakie Renewable Energy şirketlerinin sahibi Jacop ve Isaiah Kingston kardeşlerle birlikte, organize bir şekilde ABD Hazinesini sahte evraklarla hayali ihracat yaparak 1 milyar dolarlık bir meblağı, haksız bir şekilde vergi iadesi ve teşvik olarak aldığı tespit edilmişti. 27 Ocak'ta Salt Lake City, Utah'ta mahkemeye çıkan Termendzyan ve Kingston kardeşler, 7 haftalık duruşma sonucunda suçlu bulunmuştu. Mahkemeye çıkarılan Mubariz Mansimov'un Ermeni ortağıTermendzyan, 10 ayrı suçtan 130 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kingston kardeşlere ise 30 yıl hapis cezası verildi.

amerika ermeni fethullahçı terör örgütü fetö hapis Levon Termendzhyan mübariz mansimov