Mansur Başkan, Tebessüme Aracı Oluyor: İhtiyaç Sahibi 20 Bin Vatandaşımıza Her Gün İftar ve Sahur Yemeği

TAKİP ET

Büyük salgından ötürü işsiz kalan yahut ihtiyaç sahibi olan Ankaralı vatandaşlarımıza, Mansur Başkan düzenlediği dayanışma projeleriyle destek olmaya devam ediyor. İki haftada 8 milyon lirayı aşkın bir desteğin toplanmasını sağlayarak bu tutarın ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına aracılık eden Mansur Başkan, Ramazan ayında da iyiliği ve dayanışmayı teşvik ediyor.

"iftarver.com" sitesi üzerinden toplanan bağışlarla her gün ihtiyaç sahibi 20 bin vatandaşımıza iftar ve sahur yemekleri verildiğini Twitter'dan yaptığı bir paylaşımla duyuran Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

"Büyük ailem, #6MilyonTekYürek dayanışmamıza 2 haftada 8 milyon TL'den fazla destekte bulunarak nice tebessüme vesile oldunuz. iftarver.com'da hala alınacak çok yemek, çalınacak çok kapı var. Gelin, bu Ramazan'da boş koltukları dayanışmayla dolduralım."

Mansur Başkan, #6MilyonTekYürek etiketiyle Twitter'dan paylaştığı videolu iletisinde şöyle konuştu:

"Sevgili ailem, pandemi süreci maalesef artarak devam ediyor. Bu süreçte işsiz kalan ya da ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın sayısı da artıyor. Biz de bunun etkilerini azaltmak için Ramazan ayında her gün 20 bin vatandaşımıza iftar ve sahur yemeği sağlıyoruz. iftarver.com sitemizde hâlâ alınacak çok yemek, çalınacak çok kapı sizleri bekliyor. Sizleri iyiliğin başkentinde, bu ramazan ayında yan yana oturamasak da dayanışmanın verdiği mutlulukla yine aynı sofrada buluşmaya davet ediyorum."

Mansur Yavaş iftarver.com Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Başkan 6 Milyon Tek Yürek 6MilyonTekYürek Ankara Ramazan iftar sahur pandemi salgın çin virüsü koronavirüs covid-19 kovid-19 iyilik dayanışma