Mansur Yavaş 'Asıl Gökçek Bombasını' Yakında Patlatacak

TAKİP ET

Sözcü yazarı Öztürk, ABB Başkanı Yavaş'ın Gökçek dönemine dair asıl bombasının Ankapark ile ilgili olduğunu ve yakında açıklanacağını köşesine taşıdı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek dönemine dair yolsuzluk bombalarını art arda patlatmaya devam ediyor. Gökçek döneminde gerçekleştirilen yolsuzluk ve israf olaylarına ilişkin yıllarca ciddi iddialar ortaya atılsa da belediye, mahalli seçimlerde el değiştirene dek bunlar ispatlanamamıştı. Ancak 31 Mart 2019 Seçimleri ile Belediye'yi CHP Adayı Yavaş'ın kazanması üzerine konuya ilişkin davaların açılması birbirini izledi.

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, bugün köşesinde konuya dair gündemi değiştirecek bir iddia daha ortaya attı. 'Yavaş Gökçek'i Yargıya Taşıdı' başlığıyla yayımlanan yazıda yolsuzluk ve rantın boyutunu gözler önüne seren asıl bombanın henüz açıklanmadığını kaydeden Öztürk, edindiği bilgileri şu satırlarla paylaştı:

"Yavaş'ın, Gökçek dönemine ait asıl bombasını yakında patlatacağını ve bunun Ankapark'la ilgili olduğunu öğrendim. Bilinenlerden çok farklı iddialar yer alacak gibi gözüküyor. Bu konu hayli gizli tutuluyor."

Öztürk, yazısının devamında Gökçek meselesine ilişkin ulaştığı bilgileri ilerleyen günlerde köşesinde paylaşmaya devam edeceğini de vurguladı.

mansur yavaş melih gökçek abb ankara büyükşehir belediyesi saygı öztürk sözcü gazetesi yolsuzluk rant ankapark