Mansur Yavaş, Bayram İkramiyesi Müjdesi Verdi

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 bin 365 memura ve sözleşmeli memurlara bayram ikramiyesi verileceğini duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan Bayramı öncesinde büyükşehir memurlarına bayram ikramiyesi müjdesini verdi. EGO ve ASKİ dahil 5 bin 365 memur ve sözleşmeli memurun hesaplarına bin 326 TL’den toplam 7 milyon 118 bin 121 lira ödeyeceklerini belirten Yavaş, sosyal denge tazminatının yüzde 100 oranında olacağını açıkladı. 

Yavaş, göreve geldikten sonra uzun yıllar ödenmeyen ya da farklı oranlarda uzun aralıklarla verilen sosyal denge tazminatını memurlara yeniden ödemeye başlarken çalışanlara teşekkür etmeyi de unutmadı.

İkramiye haberini Twitter hesabından duyuran Yavaş, ''Sevgili mesai arkadaşlarım, Ramazan Bayramı öncesinde Sosyal Denge Tazminatı’nı yüzde 100 oranında ödeme kararı aldık.

3476 memur ve sözleşmeli memurun hesaplarına 1.326,77 TL'den toplam 4.611.852,52 TL bayram ikramiyesi yatıracağız. Emekleriniz için hepinize teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.

 

mansur yavaş bayram ikramiyesi ego aski personel ramazan