Mansur Yavaş: Biz Mevsimlik Milliyetçi Değiliz

TAKİP ET

Mansur Yavaş, Ankara'daki faaliyetlerini anlattı ve '20 yıldır bir başka alternatif göstermediler insanlara, Ankara da böyleydi' dedi.

Mansur Yavaş ve Meral Akşener, Afyonkarahisar’da ortak miting düzenliyor. Şehir merkezindeki Zafer Müzesi önünde kurulan platforma çıkan Mansur Yavaş, Ankara’daki faaliyetlerini anlatırken şeffaflık vurgusu yaptı. 

Sosyal yardımları artırdıklarını ve bunu da insanların 'gözüne sokmadan' yaptıklarını belirten Yavaş, şunları söyledi:

"Belediyemiz tasarruf etti. Canlı yayınlamaya devam edeceğimiz ihalelerin bedellerini eserlerin üzerine asıyoruz. Bize topal ördek muamelesi yaptılar. 20 yıldır bir başka alternatif göstermediler insanlara. Ankara da böyleydi.

Pandemide neler yaptığımızı herkes gördü. Adana'da bedava ekmek dağıttırmadılar. Onlar yardım dağıtana kadar insanlar ölüyor, burada particilik mi olur? 'Biz gidersek yönetemezler' diyorlar, Ankara değişmeseydi rant devam edecekti. Ankara halkı için yapacağımız çılgın proje, halktan aldığımız parayı yine halka harcamak.

Yavaş, AKP'nin milliyetçilik vurgularına ilişkin olarak "Bizler 5 yıllık milliyetçi değiliz. A'dan Z'ye ne zaman milliyetçiysek hala da milliyetçiyiz!" dedi.

 

mansur yavaş milliyetçilik Afyonkarahisar