Mansur Yavaş: İki Kırmızı Çizgimiz Var; Bir Bayrak, İki Vatan

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediyesi 4. Yıl Projeleri Tanıtım Töreni Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Mansur Yavaş da sosyal medya hesabından dünkü törenden görüntülerin bulunduğu, "İki kırmızı çizgimiz var; bir bayrak, iki vatan" başlıklı bir video paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 4. Yıl Projeleri Tanıtım Töreni Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın belediye başkanlarının yaptıkları harcamaların hesabını millete verdiklerini ve terörle işbirliği yapmadıklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, “Millet İttifakı’nın iki kırmızı çizgisi vardır, bir vatan, iki bayrak. Gözümüzü kırpmadan bayrağımızı indirmeyiz, vatanımızı terk etmeyiz.” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Mansur Yavaş da Kılıçdaroğlu’nun sözlerine katıldığını belirterek, “Bizim için vatan ve bayrak her şeyden önemlidir. Millet İttifakı olarak 85 milyonun huzuru ve refahı için çalışıyoruz.” diye konuştu.

Yavaş, sosyal medya hesabından dünkü törenden bir video paylaşarak, Millet İttifakı’na destek istedi.

Mansur Yavaş şöyle konuştu:

"Bizim çizgimiz bellidir. Tek istisnamız terördür. Bizler, 61 milyon seçmenin tamamının oyuna talibiz. Bizler, tüm vatandaşlarımızın oyunu almak için yola çıktık. Millet İttifakı olarak, tertemiz bir amaçla ülkenin bütünlüğü, barışı, huzuru, selameti için bir araya geldik. Bizler ne PKK’nın ne Kandil’in ne de herhangi bir terör örgütünün bu temiz amacımızı kirletmesine müsaade etmeyiz. Bizim mücadelemiz, ülkemizin bütünlüğüne ve demokrasimize kasteden herkese karşı verdiğimiz bir mücadeledir. Amacımız, ülkemizin bütünlüğünü tehdit eden bu tahribatı durdurmak, hukuka dönüşün zeminini oluşturmak ve toplumsal bütünlüğü sağlamaktır.

“VATANSEVERLİĞİMİZİ KİMSE TEST EDEMEZ”

Yine korku, nefret, iftira siyasetine devam ediyorlar. ‘Biz gidersek TOGG projesi yarım kalır. Biz gidersek İHA’lar SİHA’lar üretilmez’ diyorlar. Devletlerin güvenlik politikaları, milli politikalardır. Hangi hükümet gelirse gelsin milli politikalar devam eder. Merak etmeyin; biz, sizin demenizle vatansever olmadığımız gibi, yine sizin demenizle terör iş birlikçisi de olmuyoruz. Bizlerin vatanseverliğimizi kimse test edemez."

mansur yavaş kemal kılıçdaroğlu meral akşener tören vatan bayrak