Mansur Yavaş'ın Danışmanı Gültekin 'Adaylık Görüşmesi' İddialarını Yalanladı

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, cumhurbaşkanı adaylığı konusunda görüşme yapıldığı iddiasını yalanladı.

Gazeteci İsmail Saymaz Halk TV'deki köşesinde kaleme aldığı yazısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret eden İYİ Partili bir heyetin Yavaş'ın adaylık konusundaki görüşlerini değiştirmeye çalıştıklarını yazmıştı.

Bunun ardından Saymaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi kaynaklarının kendisine ulaşarak böyle bir görüşme olmadığını söylediklerini belirterek bu iddiayı kendisine ileten kaynağına döndüğünü, bu kişinin ise ziyaret eden heyetin İYİ Parti'den olmadığını ancak ziyaretin gerçekleştiğini, Yavaş'ın ise "Kemal Bey'e vefa borcum var" diyerek reddettiğini ifade etmişti.

Sorumluluk Alması İstenen Mansur Yavaş: Kemal Bey'e Vefa Borcum Var

Yavaş'ın Danışmanından Yalanlama

Saymaz'ın bu haberine ilişkin bir açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, "Bir haber kaynağının Gazeteci Sn. İsmail Saymaz’a Başkanımız Sn. Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında yaptığı açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu konu hakkında hiçbir kişi ya da grupla görüşme gerçekleştirilmemiştir. Gündemimiz sadece Ankara halkına daha iyi hizmet etmekten oluşmaktadır" ifadelerini kullandı.

mansur yavaş danışmanı volkan memduh gültekin iddiaları yalanladı aday adaylık görüşmesi iyi parti