Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu ve Akşener'i Bir Araya Getiriyor

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Akşener'i bir araya getirecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son olarak 28 Ağustos'taki altılı masa toplantısında bir araya gelmişti.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in iktidara gelmeleri halinde HDP'ye bakanlık verilebileceğine dair açıklamasının ardından İYİ Partili üst düzey yöneticilerden tepkiler yükselmiş ve liderler ne yüz yüze görüşmüş ve de telefonda konuşmuştu.

İYİ Parti ve CHP yöneticilerinin liderlerin programlarının yoğunluklarını gerekçe göstermesine rağmen liderler arasındaki soğukluk dikkatlerden kaçmadı.

Mansur Yavaş İki Lideri Buluşturacak

Halk TV'den İsmail Saymaz'ın haberine göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çarşamba günü Bilkent Otel'de Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirilecekolan "Kırsal Kalkınmada Başkent Modeli" buluşmasında iki lideri buluşturacak.

Yavaş liderleri davet etti ve liderler bu daveti kabul etti. Saymaz buluşmaya ilişkin "Belki buluşmadan sonra baş başa görüşür ve buzları eritirler" dedi.

mansur yavaş kemal kılıçdaroğlu meral akşener bir araya getiriyor Ankara Büyükşehir Belediyesi