Mansur Yavaş: Okşanlar, Kerimcanlar Havada Yüzüyor, Bir de Bize Ahlak Dersi Veriyorlar

TAKİP ET

Mansur Yavaş gündemdeki iddialara değinerek "Milleti ahlaksız görüp ahlak taslamaya başladılar. Okşanlar, Kerimcanlar havada yüzüyor. Bir de bize ahlak dersi veriyorlar." ​​​​​​​dedi.

Mansur Yavaş gündemdeki iddialara değinerek "Milleti ahlaksız görüp ahlak taslamaya başladılar. Okşanlar, Kerimcanlar havada yüzüyor. Bir de bize ahlak dersi veriyorlar." dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş vatandaşlara hitap ederken sosyal medyada videolar çekerek paylaşan Muhammed Yakut'un iddialarına da değindi.

Yavaş, şunları söyledi:  "Korku sosunu yine ekiyorlar, biz gidersek şu olur. Siz giderseniz çok daha güzel olur. ‘Hep bana’ diye diye memleket bitiyor. Milleti ahlaksız görüp ahlak taslamaya başladılar. Okşanlar, Kerimcanlar havada yüzüyor. Bide bize ahlak dersi veriyorlar.

Yolsuzlukların, ahlaksızların kılıfı ‘ezan susmaz bayrak inmez.’ Sizin ezanla falan alakanız yok, namuslu Müslümanın ağzından kötü laf çıkmaz, yalan söylemez. İki de bir oturdukları yerden hakaret ediyorlar ‘illet zillet’ Biz ne illetiz ne zilletiz. Biz 85 milyon insanı da oy kullanacak 65 milyon seçmeni de Türk milletinin şerefli bir ferdi olarak görüyoruz.

Bize düşen oy vermeyenlerin de oyunu almak. Oy vermeyenlere de iyi bir hizmet vermek suretiyle pişman edip bundan sonraki seçimlerde yan yana gelmeyi sağlayacağız."


Muhammed Yakut, tıpkı Sedat Peker gibi, çektiği videolarla AKP istibdadının iç yüzünü ortaya koyduğunu iddia ediyor. Yurt dışında olduğu bilinen Yakut hakkında kısa süre önce yakalama kararı çıkarıldı ve kırmızı bülten çıkarılması için de Savcılık Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulundu.

muhammed yakut mansur yavaş kerimcan durmaz okşan travesti okşan