Mansur Yavaş: Sosyal Yardımlarda Paket Verme Ayıbını Ortadan Kaldırıyoruz

TAKİP ET

Adana'nın Kozan ilçesinde katıldığı temel atma töreninde konuşan Mansur Yavaş, 'sosyal yardım paketlerini' kaldıracağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak kreşin temel atma törenine katıldı. 

"Bizim birinci önceliğimiz seçildiğimiz illere layık olmak" diyerek konuşmasına başlayan Yavaş, Türkiye'de bir ilke imza atacağını duyurdu. Sosyal yardım paketlerinin kaldırılıp, ihtiyacı olan vatandaşların bakkalardan alışveriş yapabileceğini duyuran Yavaş, ''Bu ayıbı ortadan kaldırıyoruz'' dedi.

Belediyeciliğin Anlamı Vatandaşların Sosyal Seviyelerini Yükseltmek

Belediyeciliğin anlamına verdiği önemi vurgulayan Yavaş, "Bizim ayın 23'ünde kart tanıtımımız var. Sosyal yardımlarda paket verme ayıbını ortadan kaldırıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, semt bakkallarından istediğini alacak. Ankara'da sosyal yardım alanların yardımı artacak. Onun tanıtımı için toplandık. Önemli olan seçildiğimiz illere layık olmak. Onların sosyal seviyelerini yükseltmek. Belediyeciliğin anlamı bu. Bunun dışında başka bir şey konuşmaya gerek yok anlamı da yok" diye konuştu.

Açıklamasının ardından tebrikleri toplayan Yavaş, gündeminde Cumhurbaşkanlığı adaylığı olmadığını söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

mansur yavaş adana kozan sosyal yardım paketi son bakkal kart cumhurbaşkanlığı seçimleri