Mansur Yavaş'tan Bahçeli'nin Tehdidine Yanıt

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün kendisi hakkında söylediklerine yanıt verdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Devlet Bahçeli'nin bugün kendisine yönelttiği tehdide yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Üzücü olaylar yaşandı geçen hafta. Milliyetçi Hareket Partisi olarak konunun üzerinde duruyoruz. Elde ettiğimiz ön bilgiler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey'in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır. Her gün de takip edeceğim" demişti.

Mansur Yavaş'ın açıklamasında, "Milletimizin iradesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmemin ardından, bu makamın getirdiği sorumluluk ve prensiplerim gereği 2,5 yıldır hiçbir siyasi demeç vermedim. Bu sorumluluk ve prensip gereği, bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim. 

Hemşerilerime söz verdiğim üzere sadece sadece 6 milyon Ankaralının mutluluğu ve huzuru için yaptığım çalışmalara aynen devam edeceğim. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri yer aldı.

MHP İl Başkanı Saldırdı, MHP Lideri Bahçeli, Mansur Yavaş'ı Tehdit Etti



CHP'den Mansur Yavaş'ı Tehdit Eden Bahçeli'ye Cevap

mansur yavaş devlet bahçeli tehdit alparslan türkeş anması saldırı alparslan türkeş vakfı