Mansur Yavaş'tan Murat Kurum'a 'Ankapark' Yanıtı

TAKİP ET

ABB Başkanı Mansur Yavaş, AKP'li Bakan Murat Kurum'a Ankapark'ın ne zaman belediyeye devredildiğini hatırlattı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP'Li Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un “Ankapark’ta Belediyenin hiç mi suçu yok?” sözlerine yanıt verdi.

AKP'li Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bugün (22 Temmuz) katıldığı temel atma töreninde, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen ve önceki gün basın mensuplarına açılan Ankapark ile ilgili olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni hedef aldı. Kurum, “Tek bildikleri algı! Kaderine terk edilen Ankapark’ın içler acısı halinden Belediye Başkanı’nın hiç mi sorumluluğu yok? Ankara, Ankapark siyasi ikbal için kullanılacak bir malzeme değildir” dedi.

AKP'li Bakan Kurum'un bu sözleri üzerine ABB başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından Bakan Kurum’a şöyle yanıt verdi:

“Ankapark’ın belediyemize devri sizin de bildiğinizi düşünüyorum ki, 3 yıl önce değil, mahkeme kararıyla 5 gün önce gerçekleşmiştir Ankapark’ın geleceğine birlikte yön vermemiz adına, Ankapark’ın geleceğine birlikte yön vermemiz adına, sizler de http://forms.ankara.bel.tr/ankapark üzerinden değerli fikirlerinizi iletebilirsiniz.

mansur yavaş murat kurum Ankapark Ankara Büyükşehir Belediyesi