Mansur Yavaş Twitch Yayınında Rekor Kırdı

TAKİP ET

Mansur Yavaş'ın katıldığı Twitch yayını, 362 bin canlı izleyici sayısına ulaşarak Türkiye rekorunu kırdı.

Pelin "Pqueen" Baynazoğlu'nun aylar önce yaptığı teklifi kabul eden Mansur Yavaş, 17 Mart 20.00 itibarıyla Pqueen'in kanalında buluştular. Pqueen ile Kimdir ismi verilen programda, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. 

Yavaş, "Kimileri Twitter'a giriyor çatacak yer arıyor, geliyor bana çatıyor. Ben de özelden 'Ağabey emekli olmuşsun ne güzel. Hacca git, ibadet et. İyi bir şeyler yap. Ne diye bana sataşıp duruyorsun' yazıyorum" diyerek izleyicileri güldürdü.

Yavaş yayın sonrası attığı tweet'te "Sevgili Pelin'e ve Twitch yayınımızı izleyerek canlı yayın rekoru kırmamıza vesile olan, #YeşilinBaşkenti projemize destekte bulunan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ankara'mızı sizin fikirleriniz ışığında yönetmeyi ve daima sizleri dinlemeyi sürdüreceğim. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş Mansur Yavaş sinirlendi Mansur Yavaş sinirli Mansur Yavaş kızdı Mansur Yavaş belediye meclisi belediye meclisinde ankara belediye meclisi ankara büyükşehir belediyesi ankara büyükşehir ankara belediye ba