Mansur Yavaş'ın '6 Milyon Tek Yürek' Kampanyasına Hayırseverlerden Büyük Destek

TAKİP ET

ABB Başkanı, sosyal medya üzerinden kampanyaya gelen büyük destek için hayırseverlere teşekkür etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın Ramazan ayı gelmeden başlattığı "6 Milyon Tek Yürek" kampanyasına henüz ilk haftada 4 milyon TL'lik destek görmesi üzerine Başkan Yavaş, hayırseverlere bir teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Yavaş sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı mesajında, “#AnkaraTekYürek kampanyamız bir haftada yaklaşık 4 milyon TL destek aldı. Alan elin de veren elin de başını yastığa huzurla koyacağını bilmek bizim için en büyük ödül. İyiliğin gücünü bir kez daha gösteren herkese sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Daha önce şeffaflık ödülü alan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, bağış kampanyası sürecinde de aynı şeffaflık politikalarını izlemeye devam ediyor. Kampanya "su ver", "el ver", "iftar ver" ve "afiyet ver" uygulamalarına yapılan desteklerle devam ediyor.

Hayırseverler "www.ankaratekyurek.com" adresi üzerinden ihtiyaç sahiplerine su faturasından, Ankarakart yüklemeye, nakit yardımdan iftar paketine birçok türde yardımda bulunabiliyor.

Mansur Yavaş'ın 6 Milyon Tek Yürek Kampanyasına Hayırseverlerden Büyük Destek