Mansur Yavaş'ın Karşısında Duman Olan Özhaseki: Açık Biri Gördüğüm Zaman Bakmıyorum

TAKİP ET

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, tuhaf açıklamalar yaptı.

Hükümet medyasından 24 TV'de Esra Elönü'nün sunduğu "Arafta Sorular" programına konuk olan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Başörtülü olarak siz çıktığınız zaman size de bakmasınlar ben de açık birisini gördüğüm zaman ben de bakmayayım. Zaten bakmıyorum" diye konuştu.

AKP iktidarının rövaşist politikalarına yönelik eleştirilere cevap veren Özhaseki, "Eskiden kendisini elit görenler, milletin üstünde görenler, bize de hayatı zehir etmeye çalışanlar bizimle eşit konuma gelince bu çok zorlarına gitti arkadaşların, hoşlarına gitmedi. Ya eşitiz kardeşim zorlamayın işte. Yani başörtülü olarak çıktığınız zaman size yan yan bakmasınlar istiyorum ben hepsi o kadar. Açık biri görünce de ben bakmayayım ona zaten bakmıyorum, öyle bir derdim de yok benim içimden bile geçmiyor.

Eşit konumda olmak birilerinin, o jakoben anlayışın sahiplerinin, sisteme hakim olduklarına inananların hiç hoşuna gitmedi bu iş, ondan dolayı da bizi böyle rövanşirt göstermeye gayret ediyorlar" ifadelerini kullandı.

AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Özhaseki, Mansur Yavaş karşısında 130 bine yakın oyla mağlup olmuş ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olmuştu.

Mansur Yavaş'ın Karşısında Duman Olan Özhaseki Açık Biri Gördüğüm Zaman Bakmıyorum