Maraş'ta 5 Erkeğin 7 Yıl Boyunca İstismar Ettiği 14 Yaşındaki Kız Çocuğu İntihar Etmeye Kalkıştı

TAKİP ET

Maraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşayan N.A. isimli küçük kıza 5 erkek tarafından 7 yıl boyunca uyuşturucu verilerek tecavüz edildiği ortaya çıktı.

Artı Gerçek Gazetesinden Ali Çelik'in haberine göre Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. İstasyon Mahallesi'nde yaşayan 14 yaşındaki N.A. isimli küçük kızın kendisiyle aynı mahallede yaşayan 5 erkeğin sistematik şekilde tecavüzüne uğradığı ortaya çıktı.

N.A.'nın intihar girişiminde bulunmasıyla ortaya çıkan olayda, mahalledeki 5 erkeğin 7 yıl boyunca uyuşturucu vererek ve tehdit ederek küçük kızı istismar ettiği anlaşıldı. N.A.'nın intihar girişiminde bulunmasının ardından küçük çocuk koruma altına alındı ve soruşturmaya Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı dahil oldu.

Biri Serbest Diğeri Aranıyor 

N.A.'yı istismar ettiği belirlenen Emrah A., Ali D. ve askerde olduğu iddia edilen Oğuz K. tutuklandı. Ali T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra gelen tepkilerin ardından tekrar tutuklandı. Olayın faillerinden biri olan Emrah A.’nın kardeşi Veysel A. ise aranıyor.

İstismar 7 Yaşında Başladı 

Soruşturma dosyasını inceleyen avukat, N.A.'nın 7-8 yaşlarından itibaren istismara uğradığını ve ilk istismarı abisinin arkadaşı olan Emrah A.’nın gerçekleştirdiğini anlattı. Avukat, Emrah A.'nın istismarını duyan arkadaşlarının da istismara başladığı ve cinsel istismarın Facebook ve Instagram üzerinden de devam ettiğini söyledi.

60 Yaşındaki Mahalle Bakkalı 14 Yaşındaki Kızı İstismar Etti

Avukat Hüseyin Göksu'nun verdiği bilgilere göre mahalle bakkalı olan 60 yaşındaki Ali T. de N.A.'yı istismar etti. Hakim karşısına çıkan Ali T.’nin iki defa adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı ancak sosyal medyada yükselen tepkiler üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildiği bilgisi verildi.

İstismarın ortaya çıktığı İstasyon Mahallesi'nde olayı duyan mahalle sakinleri basın açıklaması yapmak isterken polis tarafından engellendiler.

kahramanmaraş pazarcık istasyon mahallesi 14 yaşındaki kız çocuğu 5 erkek tecavüz taciz istismar intihar