Mariupol'de Bombalanan Hastaneden Kurtulan Ukraynalı Kadın Anne Oldu

TAKİP ET

Rusların bombaladığı hastaneden kurtulan Ukraynalı kadın bir kız bebek dünyaya getirdi.

Rus diktatörü Vladimir Putin'in emriyle saldıran Rus ordusu, Ukrayna ordusu ve halkının direnişi karşısında kaydadeğer hiçbir ilerleme kaydedemedi ve ağır kayıplar verdi. 

Rus Ordusunun Kayıpları Açıklandı: 'General Kış' Devrede



Bunun üzerine sivilleri hedef alan saldırılarına hız veren Rus ordusu, birçok noktada hiçbir askeri hedefin bulunmadığı yerleri bombaladı. Son olarak ise işgal güçleri günlerdir kuşatma altında olan Mariupol'de bir doğum hastanesini bombaladı.

Vurulan hastanede yaralanan kadınlardan birisi olan Marianna'nın doğum yaptığı bildirildi. Independent'tan Olga Tokariuk'un aktardığına göre Marianna, sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi.
  Marianna ve dün gece saat 22.00 sıralarında dünyaya getirdiği kızının sağlık durumunun iyi olduğu ancak yoğun bombardımanın sürdüğü Mariupol'de havanın çok soğuk olduğu bildirildi.


Rusların Yalanları İfşa Oldu

Rus Büyükelçiliği ve Rus propagandacıları, Mariupol'de bombalanan doğum hastanesinde fotoğraflanan iki hamile kadının bir oyuncu kadın tarafından oynandığını ve olayın tamamıyla "senaryo" olduğunu iddia etmişti. 

Ancak söz konusu iki kadının aynı kadın tarafından oynandığı iddiası bir yalandan ibaret. Bombalanan hastanede yaralanan iki anne adayı, iki farklı insan.

Londra'daki Rus Büyükelçiliğinin ortaya attığı "Marianna'nın oyuncu olduğu" iddiası da doğru değil. Genç kadın hamile bir blogger.


 

rusya rus ordusu mariupol doğum hastanesi marianna doğum yaptı bombalanan kız bebek