"Marketten Geliyordum, Bir Yüzeyim Dedim" Diyerek Denize Giren Vatandaşın Bahanesi Tutmadı

TAKİP ET

Muğla'nın Datça ilçesinde denize giren bir vatandaşa polis ceza kesti. Civardaki turistlerden cesaret alarak denize giren vatandaşa polis, "Onlar yabancı, denize girenlerden bir sen Türk'sün" dedi.

Çin virüsü salgınına karşı mücadele kapsamında ilan edilen tam kapanma sebebiyle dışarıda gezmenin ve denize girmenin yasak olduğu Datça'da denetimler sıkı bir biçimde sürdürülüyor. Bugün yapılan denetimlerde, Türklere yasak olmasına rağmen denize girdikleri tespit edilen 17 vatandaşımız hakkında Datça Polisi tutanak tuttu.

MARKETTEN GELİYORDUM BİR YÜZEYİM DEDİM

Datça Hastanealtı Plajı'nda Melih B. adlı bir vatandaş da denize girerken polis tarafından "suç üstü" yakalandı. Polisler tutanak tutmak istedi. Ancak vatandaş, turistleri gördüğü için serbest olduğunu düşünerek denize girdiğini söyledi. Ceza yazılacağını öğrenince işsiz olduğunu belirtse de cezadan kurtulamadı.

Polisler, Türklere yasak olmasına rağmen denize giren vatandaşa, "Ben marketten geliyordum, bir yüzeyim demek olmaz" diyerek durumu izah edip tutanak tuttu.

Tam kapanma datça denize giren vatandaş yasak sokağa çıkma yasağı kısıtlamalar turiste serbest Türklere yasak denetim marketten geliyordum bir yüzeyim dedim