Marmaris'te Kontrol Altına Alınamayan Yangının Ürkütücü Görüntüleri

TAKİP ET

Marmaris'i vuran yangın kontrol altına alınamadı, gece saatlerinde sürmekte olan yangının ürkütücü görüntüleri kaydedildi.

Marmaris'te çıkarılan ve geniş ormanlık arazilerin, bu arazilerde yaşayan tabiat canlılarının yok olmasına neden olan orman yangınlarının yerleşim yerlerine kadar ilerlediği, alevlerin yerleşim yerlerine yüz metre mesafeye kadar geldiği öğrenildi.

İlçeye bağlı Selimiye Mahallesi'nde sürmekte olan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ederken bölgede bulunan vatandaşlar, yürek yakan alevlerin görüntülerini cep telefonları ile kaydetti. 

Manavgat'ta Orman Yangını Çıkaran 2 Kişi Köylülerin Elinden Kaçmıştı

Manavgat ile başlayan ve Akseki (Antalya), Kayseri, Kozan (Adana), Mersin, Kahramanmaraş, Kütahya, Osmaniye, Derince (Kocaeli)Marmaris (Muğla), Datça (Muğla), Didim (Aydın) ile Bodrum'da (Muğla) ve Köyceğiz'de çıkarılan yangınlarla planlı bir operasyon düzenleniyor. 

Yaz aylarının gelmesinin ardından sıcak havanın etkisiyle çıktığı düşündürülmek istenen ancak aynı anda yurdun birçok bölgesinde başlayan yangınların ardı arkası kesilmiyor. Aynı anda başlayan yangınların Kürtçü terör örgütü tarafından çıkarıldığı düşünülüyor.

Manavgat'ın Yaylaalan Mahallesi sınırında ormana ateş salarak yangın çıkaran 2 şüphelinin köylülerin elinden son anda kaçtığı belirtilmişti.

Marmaris'te Kontrol Altına Alınamayan Yangının Ürkütücü Görüntüleri