Maske ve Test Kitleri Erkam Yıldırım'ın Yanında Taşıyabileceği Miktarda Olduğu İçin Gümrük Kayıtlarına Yansımamış!

TAKİP ET

Abdülkadir Selvi, Sedat Peker'in yayımladığı videoları bugün yayımladığı yazısına taşıdı.

Abdülkadir Selvi bugün yayımladığı yazısında, Sedat Peker'in yayımladığı "düşkün Abdülkadir" de dediği ve AKP'yi sarsan itirafların, suç ikrarlarının ve iddiaların bulunduğu videolar hakkında, Erdoğan'ın "ciddiye almayın, önemsemeyin" dediğini iddia etti.

Selvi Erdoğan'ı bol bol övmeyi eksik etmediği yazısında, Peker'in iddialarına hükümet kanadından gelen cevapları derledi.

Binali Yıldırım tarafından Erkam Yıldırım'ın Venezuela'ya gidiş nedeni olarak öne sürülen "maske ve test kiti yardımı" iddiaları geçtiğimiz günlerde, söz konusu tarihlerdeki gümrük kayıtlarında maske ve test kiti kaydına rastlanmamasıyla boşa çıkmıştı.

Yıldırım'ın iddialarına müthiş bir cevap bulan Selvi, "Bu kez de 1 Ekim-31 Aralık 2020 tarihleri arasındaki gümrük kayıtlarında Venezuela’ya maske sevkıyatı yapılmadığı gündeme getirildi. Erkam Yıldırım’ın yardım maksadıyla götürdüğü test kiti ve maskenin yolcunun yanında taşıyabileceği miktarda olduğu için gümrük kayıtlarında yer almadığı ifade edildi" ifadelerini kullandı.

Selvi, "Erkam Yıldırım’ın Venezuela’ya gidiş tarihi doğru çıkmadı. Halil Falyalı’yla ilgili iddiaları ise Falyalı yalanladı. Uyuşturucu iddiası tepki topladı. FETÖ yöntemleriyle Türkiye’ye operasyon çekenlerin üç iddiası doğru çıkmadıktan sonra bu kez gümrük konusu gündeme taşındı" dedi.

Maske ve Test Kitleri Erkam Yıldırım'ın Yanında Taşıyabileceği Miktarda Olduğu İçin Gümrük Kayıtlarına Yansımamış!