MEB Yüz Yüze Eğitim Hakkında Açıklama Yayımladı

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanlığı, 8. ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için isteğe bağlı açılan destekleme ve yetiştirme kurslarında yüz yüze eğitimin 22 Ocak'ta başlayacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne; destekleme ve yetiştirme kurslarında yüz yüze eğitim faaliyetleri konulu resmi yazı gönderdi.

Yazıda, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında MEB'e bağlı resmi okulların 8. ve 12. sınıflarında öğrenim gören öğrenciler ile örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara ilişikin isteğe bağlı olarak açılan, destekleme ve yetiştirme kurslarındaki yüz yüze eğitim faaliyetlerinin 22 Ocak 2021 tarihinden itibaren tekrar başlatılacağı duyuruldu.

Yüz yüze eğitim sırasında fiziki mesafeye dikkate edileceği ve bir sınıfta yer alacak kişi sayısının da belli bir sınırı aşmayacağı belirtildi.

Kurslara devam etmek isteyen öğrencilerden barınma ihtiyacı olanların, salgınla ilgili tedbirlerin alınması kaydıyla valiliklerce belirlenecek okul pansiyonlarında kalmaları sağlanabilecek.

 

meb yüz yüze eğitim 22 ocak