MEB'den Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüz yüze eğitime ilişkin açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden öğretmenlere ve öğrencilere seslendi. Öğretmenlere, "Aynı idealin farklı cephelerinde birlikte çaba sarf ettiğimiz kıymetli mesai arkadaşlarım. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de eğitim camiasının alışılmadık, zor yollardan geçtiği zamanları birlikte yaşadık'' diyerek seslenen Özer, koronavirüs salgınının eğitim sürecindeki etkilerinden söz etti.

Gerekli Tüm Hazırlıklar Yapıldı

Yüz yüze eğitime başlamanın arifesinde olunduğunu belirten Özer, ''Eğitim, çocuklarımızın en temel ihtiyaçlarından birisi. Daha fazla ertelenemeyecek kadar mühim bu sürece dair gereken tüm hazırlıklar yapıldı, tüm tedbirler alındı. Bizi bekleyen zor ve kutsal görevde, hepimizin işini kolaylaştırmak için canla başla çalıştığımızı ifade etmeyi görev biliyorum.

Dijital eğitimde ne kadar önemli adımlar atmış olursak olalım uzaktan eğitim, bir sınıf içerisinde öğrencinizin gözünün içine bakarak ders anlatmanın kıymetiyle kıyas edilemez. Bu bakımdan önümüzdeki hassas geçiş sürecini yönetebilmek için işinize çok yarayacağına inandığımız bir eğitim program hazırladık" şeklinde konuştu.

 

meb yüz yüze eğitim mahmut özer hazırlıklar tamamlandı