MEB'den Yüz Yüze Eğitim Talimatı

TAKİP ET

MEB, 81 il Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderdiği yazıyla okulların eğitime hazır hale getirilmesini istedi.

Milli Eğitim Bakanlığı, il müdürlüklerine okulların eğitime hazır hale getirilmesini istediği yazılar gönderdi. İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilen 2021-2022 Eğitim Öğretime Hazırlık Çalışmaları konulu resmi yazıda okul ve kurum binalarının girişlerinde öğrencilerin, öğretmenlerin ve tüm çalışanların maske ihtiyaçlarını gidermek için dizayn edilmiş, içinde günlük maskelerin bulundurulması, her öğrencinin ve okul çalışanlarının ihtiyaç halinde maskesini alıp değiştirebileceği, kirli ve temiz maskenin ayrı ayrı konulacağı kumbara, bölme veya kutuların hazırlanarak hizmete sunulması istendi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısında ''Yeni Milli Eğitim Bakanımız bize sunumunu yapacak, bu da o konular arasında yer alıyor. Temennimiz odur ki yüz yüze eğitime geçebilmek" demişti.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de "Önceliğim tüm tedbirleri alarak okulları pandemi öncesinde olduğu gibi yüz yüze eğitime uygun hale getirmektir. Okulların açılması için vakaların belirsiz bir gelecekte tamamen sıfırlanmasını bekleyemeyiz" şeklinde konuşmuştu.

 

 

milli eğitim bakanlığı yüz yüze eğitim talimat okul