'Meclis Kulislerinde Konuşulanlara Bakılırsa Transferlerin Devamı Gelecek'

TAKİP ET

HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya, TBMM kulislerinde milletvekili transferlerinin devam edeceğinin konuşulduğunu yazdı.

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, HaberTürk'te kaleme aldığı yazısında "Meclis kulislerinde konuşulanlara bakılırsa, milletvekili transferlerinin devamı da gelecek..." dedi.

Transferlerin küçük çaplı kalmayacağını vurgulayan Sarıkaya, şu ifadeleri kullandı:

"O denli ki sadece vekiller değil, eskiden milletvekili olup parlamento dışında kalan yüksek profilli isimlerin şaşırtan transferlerine tanıklık edilecek…

Ancak bir noktanın da unutulmaması gerekir… Siyasette transfer bazen kazandırdığından fazlasını da kaybettirir. Uzun süredir o siyasi partide emek veren, üst sıradan aday olmayı hayalinden geçirenleri huzursuz eder… Yeni gelene sırasını kapacak kişi olarak bakar…

Bu sadece aday adaylarını değil, desteğini verdiği kişiden fayda göreceğini uman kadroları da endişelendirir. Başarılı siyaset izleyen ilde bir bakarsınız işler tersine döner…"

Fakıbaba AKP'den Ayrılığını Anlattı: Çok Mutluyum, Üzerimden Yük Kalktı Vallahi, Rahatım Abi Ya...

Muharrem Sarıkaya'nın yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

İYİ Parti, Siyasette Transfer Sezonunu Açtı

AKP'nin İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'yi transfer etmesinin ardından İYİ Parti, önce AKP'li eski Milletvekili ve Erdoğan'ın doktoru olan Turhan Çömez'i, Türk dünyasına yönelik çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Kürşad Zorlu'yu, AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'yı saflarına kattı.

Gazeteci İsmail Saymaz'a konuşan İYİ Parti'nin ağır toplarından bir isim, AKP'den 8-9 milletvekiliyle daha görüştüklerini ve transferlerin süreceğini açıkladı.

İsmail Saymaz: İYİ Parti'nin Ağır Toplarından Biri AKP'li 8-9 Milletvekiliyle Görüştüklerini Söyledi

meclis kulislerinde konuşulanlara bakılırsa transferlerin devam devamı gelecek muharrem sarıkaya iyi parti akp