Medeni Kanunu Eleştiren Ali Edizer 'Hukuk' Yoluna Başvuracak

TAKİP ET

Medeni kanunu hedef almasıyla gündeme gelen Menzilci Ali Edizer, son olarak tabiplik görevinden de açığa alındı. Edizer, eleştirdiği hukuk sisteminin şemsiyesi altına gireceğini açıkladı.

Yayınladığı video ile medeni kanunu hedef alan ve erkeklere ikinci eş çağrısında bulunan Ali Edizer, önce GATA'daki başhekim yardımcılı görevinden alındı, ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla tabiplik görevinden de uzaklaştırıldı.

Ali Edizer bu kararın ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu ve eleştirdiği kanunlara sığınarak hukuk yoluna başvuracağını söyledi.

Eleştirdiği Hukuk Sistemine Sığındı

Edizer, "Susmamı, bir kenara çekilmemi tavsiye eden iyi niyetli kardeşlerime teşekkür ederim. Amma: İki yıldır emekli olayım, diyordum, şimdi vazgeçtim. Hukuk dairesinde sonuna kadar mücadele edeceğim. Her şey sadece Allah'ın (cc) dilemesiyle olur" ifadelerini kullandı.

ali edizer hukuk sitemine sığındı medeni kanunun eleştirdi hukuk dairesinde hakkımı arayacağım dedi sağlık bakanlığı gata gata başhekim yardımcısı yeni açıklama tabiplikten alındı doktorluktan alındığı için hukuk yol