Medeniyetten Uzakta Yaşamaya Başlayan Bir Grup, Masum Yolculara Pusu Kurup Saldırdı

TAKİP ET

ABD'de medeniyetten uzak yaşamaya başlayan bir grup, orman yolunda bir çiftin yolunu keserek bir adamı öldürdü.

ABD'nin Alabama eyaletinde bulunan Talladega ormanında meydana gelen olayda Central Florida Üniversitesi öğrencileri 20 yaşındaki Mikayla Paulus ve 22 yaşındaki erkek arkadaşı Adam Simjee orman yolunda araçlarıyla birlikte ilerliyorlardı.

Yolda arıza yapmış bir araç gören çift, durarak araçlarından indi. Aracındaki sorunu çözmek için yardım isteyen Yasmine Hider adlı bir kadına yardım etmek isteyen Adam Simjee, bir anda ona dönmüş namluyu görerek şaşırdı.

Ormanda Arıza Yapmış Bir Araç Gördüler

Simjee'ye doğrulttuğu silahıyla ormana girmesini emreden Yasmine Hider peşinden gitti. Adam Simjee, dışarıdan belli olmasa da bir silah taşıyordu ve yakaladığı ilk boşlukta silahına davranarak Hider'a ateş açtı. Çatışmada Simjee ve onu soymaya çalışan Hider yaralandı.

Koşarak cep telefonunu alan ve yardım çağıran Mikayla Paulus'un ihbarıyla olay yerine gelen ekipler, Adam Simjee'nin oracıkta hayatını kaybettiğini belirledi. Simjee'nin cesedinin yakınlarında Yasmine Hider, vücudunun muhtelif yerlerinden vurulmuş halde bulundu.

Cinayetin Arkasından Medeniyetten Uzakta Yaşamaya Başlayan Bir Grup Çıktı

Adam Simjee'nin öldürülmesinin arkasından medeniyetten uzakta, Talladega ormanının ortasında yaşamaya başlayan bir grup çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen yetkililer, bölgede ikinci bir şüpheli aramaya başladılar. Arama çalışmaları sırasında Talladega ormanında medeniyetten uzak yaşayan bir grup insan olabileceğini öğrenen polisler, izleme köpekleriyle birlikte yaptıkları aramada Cheaha Eyalet Parkı sınırlarından yaklaşık bir mil uzakta, ormanlık alanın ortasında kurulmuş bir grup çadıra ulaştı.

Ormanın Ortasında, Medeniyetten Uzakta Bir Kamp

Kampa giren polisler Krystal Diane Pinkins adlı bir kadınla karşılaştı. Kadına yere yatmasını emreden polisler, omzunda dolu bir av tüfeği olan 5 yaşındaki bir çocuğun ormanın içine kaçtığını gördü. 

Tutuklandı

5 yaşındaki çocuğun 36 yaşındaki Pinkins'in oğlu olduğu ortaya çıktı. Pinkins hakkında çocuğun refahını tehlikeye atma, cinayet, iki kez adam kaçırma ve iki kez soygun şüphesiyle tutuklama kararı verildi. Polis, olay sırasında kampta başka kimsenin bulunmadığını bildirdi.

"Hayatımın Aşkını Kaybettim"

Yerel yetkililer, Talladega Ulusal Ormanı'nda kamp yapmanın yasal olduğunu ancak bir seferde yalnızca 21 gün boyunca kamp yapılmasına izin verildiğini açıkladı. Orman ekipleri, kampı dağıtmaya başladı. Tennessee'de bir adreste kayıtlı olarak görülen Krystal Diane Pinkins adına konuşacak bir avukatı ya da yakını olup olmadığı araştırılıyor. 

Olaya ilişkin AL'ye açıklamalarda bulunan Mikayla Paulus "Hayatımın aşkını kaybettim" dedi. Pazartesi günü okula başlayacaklarını ve okul başlamadan önce son bir kez gezinti yapmak istediklerini belirten Paulus, Simjee için "Bu (aşk) sonsuza kadar benimle olacak" dedi.

Neden Ormanda Yaşamaya Başladılar?

Ormanda kurulan kampın dağıtılması için çalışmalar sürüyor. Fakat 22 yaşındaki gencin ölümüne neden olan, medeniyetten uzakta, ormanın ortasında yaşayan kamptaki grubun bunu nasıl bir düşünceyle yaptıkları, neden orada yaşadıkları bilinmiyor. Olayın arka planının ortaya çıkması için araştırmalar sürüyor.

medeniyetten uzakta yaşamaya başlayan grup masum yolculara pusu kurup saldırdı abd talladega mikayla paulus adam simjee krystal diane pinkins kamp