Mehdici General Görevine Geri Döndü

TAKİP ET

"Mehdi'nin geri dönüşü için ortamı hazırlamalıyız" diyen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Adnan Tanrıverdi'nin SADAT'taki görevine geri döndüğü ortaya çıktı.

Sedat Peker'in iddialarından nasibi alan SADAT'ın kurucusu emekli Tuğgeneral ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Adnan Tanrıverdi'nin görevine geri döndğü ortaya çıktı. 

Adnan Tanrıverdi, 2016-2020 aralığında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politika Kurulu üyesi olarak görev yapmış, bu sırada da SADAT'tan istifa etmişti. Daha sonra ise katıldığı ASSAM İslam Birliği Kongresi adlı bir toplantıda söylediği "İslam Birliği olacak mı olacak. Nasıl olacak Mehdi Hz. geldiği zaman. Peki Mehdi ne zaman gelecek? Allah bilir. Peki bizim bir işimiz yok mu, ortamı hazırlamamız gerekmez mi? İşte ASSAM bunu yapıyor" sözlerinin ortaya çıkmasıyla yükselen tepkiler karşısında görevlerinden istifa etmişti.

Tanrıverdi'nin SADAT'taki görevine geri döndüğünü gösteren bir belge ortaya çıktı.

SADAT'ı hedef alan Sedat Peker, SADAT'ın Bayır Bucak Türkmenlerine yardım etmek bahanesilye terör örgütü El-Nusra'ya silah götürdüğünü iddia etmişti.

Mehdici General Görevine Geri Döndü