Mehmet Ağar'dan Mübariz Mansimov'a: Çok Sevdiğimiz Kardeşimiz

TAKİP ET

Organize suç örgütü elebaşısı Sedat Peker, Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ı, Mübariz Mamsimov'un Yalıkavak Marinası başta olmak üzere mallarına çökmekle suçlamıştı. Ağar'ın 2014'te Mansimov'dan övgüyle bahsettiği görüntüler ortaya çıktı.

Organize suç örgütü elebaşısı Sedat Peker, yayımladığı videolarda derin devletin başı olduğunu söylediği Mehmet Ağar'ı, Mübariz Mansimov'a ait Yalıkavak Marina'ya el koymakla ve burayı da kokain ticareti için kullanmakla suçlamıştı.

Bu iddiaların ardından Ağar ve Mansimov'un geçmişte yakın ilişkileri olduğunu gösteren bir video ortaya çıkmıştı.

Şimdi de aynı güne yeni bir video daha ortaya çıktı. Bu video, Ağar'ın, Mansimov'un annesinin doğum gününde yaptığı bir konuşmayı içeriyor.

KRT'nin haberine göre Ağar, yaptığı konuşmada, "Hem bir yandan mübarek Ramazan, hem bir yandan da çok sevdiğimiz kardeşimiz Mübariz Bey'in anası Zümrüt Ananın daha uzun yıllar sürecek sağlıklı ömrünü, güzel bir yaşını, ad gününü kutluyoruz" diyor.

Mehmet Ağar Mübariz Mansimov Derin devlet FETÖ Sedat Peker Süleyman Soylu Sedat Peker video Mehmet Ağar video Yalıkavak Marina kokain uyuşturucu ticareti tecavüz cinayet Yeldana Kaharman Tolga Ağar