Mehmet Ali Ağca: Kemal Kılıçdaroğlu'na Zulmetmenin Hiçbir Gerekçesi Yok

TAKİP ET

Gazeteci Abdi İpekçi'nin katledilmesi ve Papa 2. Ioannes Paulus'a suikast girişimi gibi olaylarla anılan Mehmet Ali Ağca, Kılıçdaroğlu hakkında dikkat çeken yorumlarda bulundu. Ağca, "Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nu iyi bir insan olarak görüyorum arkadaş. Oy kullanmıyorum ama Kemal Kılıçdaorğlu'na kin, nefret tutmanın, Kemal Kılıçdaroğlu'na zulmetmenin hiçbir gerekçesi yok." dedi.

Gazeteci Abdi İpekçi'nin katledilmesi ve Papa 2. Ioannes Paulus'a suikast girişimi gibi olaylarla anılan Mehmet Ali Ağca, uzun bir sürenin ardından ilk kez Odatv'ye açıklamalarda bulundu. Ağca, seçime kısa süre kala servis edilen videodaki "Medyaya hakim olmak zorundayız" sözleri hakkında konuştu.

Ağca, Büyükçekmece Tepecik'te yer alan eve misafir olarak gittiğini ve kendisine tuzak kurulduğunu iddia etti. "Ev sahibinden başka kimseyi tanımıyorum. Beni tuzağa düşürdüler. Bu toplantı tuzak. Medyayı namussuzların elinden kurtarmak, onurlu insanların eline vermek lazım. Bunda kötü ne var?" diye konuşan Ağca, medyanın namussuzların eline geçtiğini ve bunun düzeltilmesi gerektiğini savundu.

Ağca'nın verdiği röportajda ayrıca, İstanbul Beylikdüzü çevresinde yaşadığını da belirtti. 

Ağca: Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nu İyi Bir İnsan Olarak Görüyorum

Ağca, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaoğlu hakkında şöyle konuştu:

"Ben bir devrimciyim. Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nu iyi bir insan olarak görüyorum arkadaş. Oy kullanmıyorum ama Kemal Kılıçdaorğlu'na kin, nefret tutmanın, Kemal Kılıçdaroğlu'na zulmetmenin hiçbir gerekçesi yok. Adam milyar dolar çalmamış kimseye kötülük yapmamış. Bırakın seçilirse de seçilsin ya. Yeter artık ya... Kemal Kılıçdaroğlu zulüm yapmayın kardeşim."

Mehmet Ali Ağca kemal kılıçdaroğlu medya