Mehmet Ali Erbil Gözyaşları İçerisinde Çocukluk Travmalarını Anlattı

TAKİP ET

Katıldığı bir programda çocukluk dönemi hakkında itiraflarda bulunan Mehmet Ali Erbil gözyaşlarına boğuldu.

Yaşadığı çalkantılı ilişkilerle hafızalara kazınan Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir programda çocukluk travmalarını anlattı. Kendisi küçük yaşlardayken annesinin başka bir erkekle evlendiğini ve üvey babasının annesine yaklaşmasına izin vermediğini anlatan Erbil gözyaşlarına boğuldu.

14 yaşına geldiğinde ergenlik dönemine girdiği için üvey babası tarafından evden gönderildiğini söyleyen Erbil, "14 yaşıma geldiğimde, üvey baba beni ergen döneme girdiğim için evde istemedi. Annem de çaresiz kaldı, çok sevdiği için saygı duyuyorum, bize sahip çıkamadı. Film gibi, üvey annem de abimi istemedi. Dediler ki bunlara bir yatılı okul bulalım, en yakını baba sanatçı ya, konservatuar olur. İkimizi de konservatuar sınavlarına soktular, ben 14 abim 17 yaşındaydı. Beni üstün yetenek olarak 14 yaşında konservatuara aldılar, ilk öğrenciyimdir. Ağabeyim kazanamadı. Ben yatılı okula girmiş oldum ve annem Ankara'da ben de Ankara'da okuyorum. Yine ilişkimiz hiç normal değil" dedi.

Üvey Babam Kirli Çamaşırlarımı Anneme Yıkatmıyordu

Erbil, annesinin sevgisizliğine dayanamadığı için sürekli 'ben asla böyle olmayacağım' dediğini ancak sözünü tutamayarak sevgisiz bir insan olduğunu açıklarken, "En acısı, hiç unutamadığım, kirli çamaşırlarımı anneme yıkatmıyordu üvey babam. Komşumuz vardı ben komşumuza deterjan alırdım, komşumuz yıkardı benim çamaşırlarımı. Yatakhaneye gelirdim gece ağlardım, 'Allah'ım ben hiç böyle olmayacağım ben hiç ayrılmayacağım, hiçbir zaman karımla ayrılmayacağım, böyle çocuklarım olmayacak benim' derdim. Ama hiç dediğim olmadı, dünya istediğin gibi sürmüyor. Bu arayıştan, bu sevgisizlikten 4 tane eşimden de ayrıldım" şeklinde konuştu.

Stüdyoda duygusal anlar yaşayan ünlü şovmen annesinin kendisini ve ağabeyini üvey babalarına ezdirdiğini, bu yüzden içindeki tüm sevginin kopup gittiğini söyledi. Annesini bir türlü sevemediğini, içindeki tüm sevginin yok olduğunu söyleyen Erbil, 'bu benim suçum değil' dedi.

mehmet ali erbil jülide ateş program anne üvey baba çamaşır yıkama evden kovdu