Mehmet Özhaseki: Bugünlerde Siyaset Konuşmak Bile Ayıp Ama Ne Diyelim

TAKİP ET

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bugünlerde siyaset konuşmak bile ayıp ama ne diyelim, 'konuşan da konuşsun o da kendi ayıbı' deyip geçeriz, biz işimize bakarız" dedi.

AKP istibdadının mensupları depremin getirdiği yıkıma dair sorumluluğu kabullenmemek için "şimdi siyaset konuşulmaz" bahanesinin arkasına sığınmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bu yaraları sarmak da çok kolay değil ancak çok güçlü bir irade var. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde, bakan arkadaşlarımız, genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz sahadalar ve ilk günden itibaren de yerel yönetimler birimi olarak 807 belediyemizi deprem bölgelerinde bütün hasar olan yerlerde görevlendirdik" diye konuştu.

Hizmet ederken siyaset yapmadıklarını iddia eden Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kahramanmaraş özelinde 105 belediyenin hizmet vermekte; Trabzon, Kayseri ve Samsun büyükşehir belediyeleri imkanlarını seferber etti, hizmetler bitinceye kadar da burada olmaya devam edecekler.  Özellikle belirtmek istediğim bir şey daha var; Kocaeli Belediye Başkanı'mız Antakya Defne'de hizmet ediyor, Uşak Belediyemiz Samandağ'da hizmet ediyor. Bu söylediğim belediyeler CHP'li belediyeler. Olsun, deprem hepimize geliyor, afet hepimize gelmiş. Bu yaraları hepimiz kaldıracağız. Gönüllü olarak da o kardeşlerimizin de hizmetindeyiz, yanındayız. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bugünlerde ayrılık olmaz, başka bir şey düşünmek olmaz. Bugünler iş yapma, hizmet günü. Şu enkazın altından hep beraber kalkıp insanımızın yüzünü güldürme günü. Bugünlerde siyaset konuşmak bile ayıp ama ne diyelim, 'konuşan da konuşsun o da kendi ayıbı' deyip geçeriz, biz işimize bakarız." 

mehmet özhaseki siyaset siyaset konuşmak kahramanmaraş depremi deprem