Melih Bulu'nun Yardımcılığını Kabul Eden Naci İnci, "Utanmıyor musunuz" Sorusuna ''Düşüneyim'' Dedi

TAKİP ET

Rektör yardımcısı Naci İnci, öğrencilerin tutuklanmaları ve protestoları hatırlatarak sorduğu "Utanmıyor musunuz?" sorusuna "Peki, düşüneyim" yanıtını verdi.

Kampüse giden Naci İnci; öğrencilerin, ''Güney kampüsüne onlarca polis girmişken, arkadaşlarımız yerlerde sürüklenirken ve iki öğrenci tutukluyken rektör yardımcısı olmaya utanmıyor musunuz?'' sorusuna ''Peki, düşüneyim.'' cevabını verdi.

Öğrencilerden gelen ''Şimdiye kadar düşünmediniz mi, düşünmeden mi yaptınız bu hareketi?'' tepkisine ''Onu da bir düşüneyim.'' diye yanıt veren İnci, öğrencileri ti'ye aldı.

Bir başka öğrencinin, ''Rektör yardımcılığını kabul etmeniz durumu meşrulaştırmıyor mu sizce?'' sorusuna ise ''Başka soru yok mu?'' yanıtını vererek öğrencileri duymamazlıktan geldi.

Fizik Bölümünden İki Öğrenci Tutuklu 

Fizik bölümü öğretim üyeliği yapan İnci, kendi bölümünde öğrenci olan 2 kişinin tutuklanmasına ve meslektaşlarının tepkisine rağmen rektör yardımcılığını kabul ettiği için eleştirilerin hedefi oldu. ''Bu öğrencilere terörist dendi, öğrenciler terörist mi sizce? Öyle düşünmüyorsanız neden kabul ettiniz?'' sorusuna cevap olarak ''Neden böyle yapıyorsunuz?'' dedi.

Sorularına cevap alamayan öğrenciler İnci'ye tepki gösterdi.

naci inci rektör yardımcısı boğaziçi eylem #bundansonrasıbizde kayyum rektör kayyum rektör