Melih Gökçek Arınç'ın İstifasına: Bence Yetmez

TAKİP ET

Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa etmesinin ardından Melih Gökçek, sosyal medya hesabından konuyla alakalı paylaşım yaptı.

Birbirlerine yönelik ağır suçlamalarla gündeme gelen Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasında geçmişten beridir süregelen polemik yeniden alevlendi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala ile ilgili tahliye çağrısından sonra Arınç'a sert sözlerle yüklenmiş "Cumhurbaşkanımın ve AK Partimizin fikri bu değil. Sen ne biçim AK Partilisin" ifadelerini kullanmıştı.

Arınç'ın bugün Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa etmesinin ardından gözler yeniden Gökçek'e çevrildi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gökçek, "Bülent Arınç sadece Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa etmiş. Bence yetmez" dedi.

bülent arınç melih gökçek ankara büyükşehir eski ankara büyükşehir belediye başkanı arınç istifa etti arınçın istifasına bence yetmez dedi selahattin demirtaş twitter osman kaval tahliye istedi istifa etti bülent a