Melih Gökçek: Mansur'la Karşı Karşıya Geleyim Ezer Ezer Atarım

TAKİP ET

Melih Gökçek, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın isteğiyle görevinden istifa eden eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında "Bugün ben Mansur'la karşı karşıya geleyim ezer ezer atarım" dedi.

T24'ün aktardığına göre Gökçek Ankara Masası TV'de katıldığı programda yerel seçim sürecine ilişkin "AKP’yi alamazlardı. Tamamen bizim hatalarımız. Alamazlardı yani, mümkün değil. Bugün ben Mansur'la karşı karşıya geleyim ezer ezer atarım" dedi.

Melih Gökçek "Özhaseki aday oldu. Kendisine o zaman ben dedim ki '7 puan alttasın sana 6 önerilik bir strateji çiziyorum bunların toplamı 15 puan. 4 puan alırsan 1 puan öne geçeceksin' dedim. Ama dediğimi yapmadı. Yanındaki, şimdi hani başka partiye danışman olan bir anketçi var, 'Melih'in yanından uzaklaş' dedi, adamı ürküttü ve 4 puan farkla Ankara’yı kaybetti. Halbuki ben o zaman Beyaz TV'ye çıktığım 5 saatlik bir program yaptım, o programdan sonra Kılıçdaroğlu bir anket yaptırıyor. Bunu Levent Gök anlatıyor, diyor ki 'Melih'in bir konuşmasıyla 4 puan aşağıya indik' diyor. Alper Taşdelen 3 kişinin huzurunda 'Melih konuştu biz kaybettik' diyor" ifadelerini kullandı. 

melih gökçek mansur yavaş mansurla karşı karşıya geleyim ezer atarım