Melih Gökçek Özgür Özel'i Tehdit Etti

TAKİP ET

Eski ABB Başkanı Gökçek, Adli Yıl Açılış Töreni'ne davet edilen Kılıçdaroğlu'ndan test sonucu istenmesine tepki gösteren CHP'li Özgür Özel'i "Bak bizimkilerden birinin tersine gelirsin" diyerek tehdit etti.

Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın inisiyatif kullanarak görevden aldığı belediye başkanlarının başında gelen ve görevden alındıktan sonra da hakkında sayısız FETÖ'ye yardım iddiaları ortaya atılan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, partisi tarafından dışlanmasına rağmen siyasetten kopamıyor.

Gökçek, şimdi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'i tehdit etti.

Özel, TBMM'de gerçekleştirdiği bir basın toplantısıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adli Yıl Açılış Töreni'ne koronavirüs testi yaptırmak şartıyla davet edilmesine tepki göstererek davetiyeyi yırtmıştı.

Eski ABB Başkanı Gökçek de Özel'in davetiyeyi yırttığı görüntüleri paylaşarak "KAÇ KIRATLIK ADAMSIN? BAK BİZİMKİLERDEN BİRİNİN TERSİNE GELİRSİN O YIRTTIĞIN KAĞITLARI YERDEN TOPLAYIP SANA YEDİRİRLER... SİZİ ADAM YERİNE KOYUP ÇAĞIRMIŞLAR.HADDİNİ BİL ŞOVMEN" ifadelerini kullandı. Hakaretlerle dolu mesajıyla CHP'li Özel'i tehdit eden Gökçek'e çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

melih gökçek özgür özel tehdit adli yıl açılış töreni