Melih Gökçek Şaşırtmadı! Pedofili Şeyh Fatih Nurullah ile Fotoğrafı Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Yolsuzluk iddialarının yanı sıra FETÖ başta olmak üzere İslamcı yapılarla arasındaki gizemli bağ nedeniyle de gündemden düşmeyen Gökçek, bu kez de 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak suçundan tutuklanan Uşşaki Tarikatı Şeyhi ile fotoğrafının ortaya çıkması üzerine gündeme geldi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in geçtiğimiz gün 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak suçundan tutuklanan Uşşaki Tarikatı Şeyhi Fatih Nurullah ile bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Gökçek ile pedofili şeyhin söz konusu fotoğrafı binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

Pedofili Şeyh Fatih Nurullah Kimdir

Uşşaki Tarikatı Şeyhi Fatih Nurullah, kısa süre önce müritlerine partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a güvenme ve devlet kademelerine sızma çağrısında bulunduktan sonra sözde İslam Devletini müjdeleyen cümleleriyle ülke gündemine oturmuştu.

Nurullah, geçtiğimiz gün müritlerinden birinin 12 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunmaktan tutuklandı. Cinsel istismara uğrayan kız çocuğunun babası ise şikayetçi olduğu gerekçesiyle diğer tarikat mensupları tarafından linç edilmeye çalışılmış, jandarma tarafından güçlükle kurtarılabilmişti.

melih gökçek fatih nurullah pedofili şeyh uşşaki tarikatı cinsel istismar