Melih Gökçek'e FETÖ Şoku (?)

TAKİP ET

Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) mali kaynak sağlamak ve belediye imkanlarını terör örgütüne aktarmak suçlamasıyla Melih Gökçek hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Daha bugün "Ben Erdoğan'a inanıyorum" diyerek garip bir çıkış yapan Gökçek hakkında FETÖ'ye mali kaynak sağlamak ve belediye imkanlarını terör örgütüne aktarmak suçlamasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusu yapıldığı öğrenildi. Ayrıca Gökçek'in geçmişte terörist başı alçak Fethullah Gülen’e "sözde Türkçe Olimpiyatları"nda ve televizyon kanallarında yakarışlarının da olduğu kasetlerin Cumhuriyet Başsavcılığına teslim edildiği söyleniyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifaya mecbur edilen Gökçek hakkında bugüne kadar 120 suç dosyası Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilirken Gökçek’in başını en çok ağrıtacak ya da deyim yerindeyse "fıskiyesini kıracak" dosya FETÖ’ye yardım iddialarıyla alakalı. Gökçek'in hain terör örgütüne maddî kaynak sağlamak üzere KHK ile kapatılan televizyonlara reklam vermesiyle ilgili evraklar Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.

Gökçek’in kamuyu zarara uğratmak, terör örgütüne maddî kaynak sağlamak gibi suçlardan yargılanması isteniyor. Ankaralıların cebinden çıkan 750 milyon Amerikan Dolarını ANKAPARK’a gömen Gökçek, 30 Mart 2014 Mahallî İdareler Genel Seçimleri'nden hemen önce FETÖ'nün de televizyonlarına reklamlar verip ANKAPARK'ın o yılın Ağustos’unda açılacağı yalanını yaymış.

MİLATTAN SONRA

AKP’nin milat olarak kabul ettiği 17-25 Aralık’tan sonra söz konusu reklamlar için alçak Fethullah'ın kanallarından Samanyolu TV’ye 240 bin TL, Kanaltürk’e 81 bin TL, Samanyolu Haber’e 36 bin TL ve Bugün TV’ye 18 bin TL olmak üzere KDV hariç toplam 375 bin TL ödeme yapıldığı iddia ediliyor. 

Melih Gökçek FETÖ Suç Duyurusu Ankara Büyükşehir Belediyesi